Podpis pogodb

48 kladivarjevih atletov je v petek, 31. marca, podpisalo pogodbe za sezono 2016/17. Društvo je atletom sorazmerno z njihovimi tekmovalnimi dosežki razdelilo finančna sredstva, ki jih bodo lahko koristili za priprave, nakup opreme, fizioterapije …

Dogodka so se seveda udeležili tudi člani vrhunske selekcije, udeleženci lanskoletnih olimpijskih iger v Riu – Martina Ratej, Luka Janežič in Robert Renner.

Pogodbo je pripravil član strokovnega sveta Peter Navodnik. Pred podpisom je atlete opozoril, da jim pogodba prinaša tako pravice kot dolžnosti – med slednje spada nastop atletov na ekipnih in pokalnih tekmovanjih v disciplinah, ki jih določi strokovni svet. Poleg tega morajo atleti, ki so podpisali pogodbo, na odru za zmagovalce nositi klubska oblačila (to bi se spodobilo tudi za ostale, mar ne?).

Preden so atleti odšli na skupinsko slikanje, je Navodnik dodal, da sicer v pogodbi ni zapisana, je pa zelo zaželena udeležba čistilne akcije, ki je potekala naslednji dan. Glede na velik odziv atletov, trenerjev in ostalih klubskih delavcev so njegove besede očitno padle na plodna tla.