Največji slovenski atletski praznik – DRŽAVNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA ČLANE IN ČLANICE!

Dogodek, vreden ogleda! Zatorej, vsi športni navdušenci in vsi, ki želite malo začiniti svoj vikend, vabljeni na atletski spektakel! Ne bo vam žal! Prepričajte se na lastne oči!

Prihajajoči vikend, 22. in 23. 7., se bodo na celjskem stadionu Atletskega društva Kladivar med seboj pomerili najboljši slovenski atleti in atletinje. Celjsko društvo bodo med drugim zastopali tudi naši olimpijci Martina Ratej, Maruša Černjul in Robert Renner. Da ostalih zvenečih imen sploh ne omenjamo.

Atletski boji se začnejo ob 15.45, uradni začetek ob 16.20. Ne zamudite slavnostne otvoritve ob petju slovenske himne. Pospremite naše atlete z navijanjem in jih podprite kot se za najboljše slovenske atlete spodobi.

Ob robu stadiona se boste lahko okrepčali s hrano in pijačo, gostilna Oštirka vam namreč pripravlja spremljevalno kulinarično ponudbo.

In še največji bonus, vstop na tribuno tokrat brezplačen. Predstavljajte si državno prvenstvo v nogometu, Maribor:Olimpija – če bi bil vstop prost, bi ljudje kar trli. Naj bo tako tudi tokrat, atletika si vendarle zasluži večjo prepoznavnost in veliko navijačev. Ni zaman kraljica športa.

Še enkrat vljudno vabljeni, poveselimo se skupaj v tem športnem prazniku!

 

P.S.: Nagrada povsem ustreza naporom. In ti so v atletiki ekstremni. Nagradimo torej naše športnike.
vabilo_drzavno prvenstvo